Logo1

Professional Pavillions Pyramide RAL

De Pavillons Pyramide-kas van Janssens AluSystems maakt van jouw tuin een sprookje. Het sierlijke prieel komt mooi tot z’n recht in een ruime tuin. De mix van een strak design met sierlijke details maakt de kas een waar sieraad.

Deze tuinkas / tuinserre dient ook als theehuisje. Of als extra woonkamer. Het is daarom een echte sfeermaker. Tip: plaats een aantal mooie kaarsen in de kas voor een romantische twist.

Bij aanschaf van deze kas krijg je veel mogelijkheden. Zo bepaal je zelf hoeveel ramen en deur er in de kas komen. Kweekbakken en schappen kunnen naar wens geleverd worden.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.