Logo1

Janssens AluSystems

Janssens AluSystems levert kassen van excellente kwaliteit. De praktische, stijlvolle kassen zijn een waar sieraad in iedere tuin. De producent uit het Belgische Lier heeft een ruim assortiment en biedt voor veel kassen oneindig veel mogelijkheden.

Janssens AluSystems maakt hobbyserres, tuinkassen, tuinkamers, veranda’s en orangerieën. Het familiebedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van kassenbouw. Dat is te zien aan het design en de praktische voordelen van de kassen.

De historie van het bedrijf

Constant Janssens is het bedrijf Janssens AluSystems begonnen. Zijn zoon René Janssens heeft het bedrijf later écht groot gemaakt. Hij is nog steeds actief in het bedrijf. An, Peter en Katrien Janssens, de kinderen van René, runnen het bedrijf vandaag de dag.

Toen Constant Janssens het bedrijf startte maakten ze houten wagenwielen. Dat was eind jaren ’40. Hij is daarna vrij snel overgestapt op het maken van gelamineerde houten spanten. Deze werden gebruikt bij de bouw van industriehallen. Daarna is het bedrijf houten kassen voor professionele tuinders gaan bouwen. Dat is ongeveer 70 jaar geleden. Kassen werden in die tijd alleen nog maar van hout gemaakt.

De houten kassen werden geleidelijk vervangen door aluminium kassen. Op deze markt kregen ze al snel te maken met grote concurrentie. Daarom zijn ze van de aluminium tuinderkassen overgestapt op het maken van aluminium hobbykassen. Dat doen ze tot op heden.

Janssens AluSystems verkoopt over de hele wereld. Tot in Japan zijn ze fan van de tuinkassen uit Lier.

Action model of Maatwerk-tuinkas

De tuinkassen van Janssens Alusystems zijn verkrijgbaar als 'Action model' of 'Maatwerk-tuinkas'.

Action model

Je koopt deze kas zoals hij is. De configuratie (samenstelling met ramen en deuren) en de kleur kunnen niet worden gewijzigd. Wel zijn er diverse losse accessoires en zonwering (schermen en doeken) leverbaar. In onze webshop is de prijs die je ziet de prijs van de kas, exclusief montage en accessoires.

Maatwerk-tuinkas

Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, accessoires, zonwering (schermen en doeken) en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Producten