Logo1

Helios Master Hobby

De stevige Helios Master Hobby van Janssens AluSystems is een echte krachtpatser. Door zijn zware aluminium frame staat deze kas stevig aan de grond. Verder voldoet de kas volledig aan de veiligheids- en kwaliteitseisen.

Het is een hoge kas, waar je goed in kunt staan. Je kunt dus ontspannen werken, zonder dat je jezelf in allerlei bochten moet wringen. Door de hoge zijwanden heb je ook genoeg ruimte om de groenten of kruiden te kweken die jij wenst.

De kas wordt standaard met louvreraam geleverd. Dit geeft de kas niet alleen een unieke look, maar is ook nog eens heel functioneel. Met een louvreraam zorg je namelijk snel en eenvoudig voor een optimale beluchting voor jouw planten. Een goede beluchting is namelijk essentieel voor je planten, dit regel je ook eenvoudig door op de juiste momenten het dakraam open of juist dicht te doen. Je regelt de luchttoevoer bij een louvreraam heel gemakkelijk door de lamellen open of dicht te doen.

Action Model

De Helios Master Hobby is een Action Model. Dit houdt in dat de configuratie (samenstelling van ramen en deuren) en kleur niet kunnen worden gewijzigd. Toch zijn er nog diverse losse accessoires en zonweringen (schermen en doeken) leverbaar om de kas te upgraden. De zichtbare prijs is de prijs van de kas exclusief extra montage of accessoires.

Standaard voorzieningen

Alle tuinkassen en -kamers van Janssens AluSystems zijn standaard voorzien van:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenkant van de tuinkas
  • regengoten en -pijpen
  • gehard veiligheidsglas van 4 mm dikte
  • glasafdichting van rubber
  • bevestigingsmaterialen (roestvrijstaal)
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Bij iedere tuinkas of -kamer hanteert Janssens AluSystems een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Wil je meer weten? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen