Logo1

Professional Modern RAL

De Professional Custom Modern van Janssens AluSystems is een strakke, moderne tuinkas / tuinserre. De kas staat bekend als luxueus en comfortabel. Het design van deze kas is indrukwekkend. Door de hoogte heb je veel mogelijkheden op kweekgebied. Klimgroentes als courgettes hebben in deze kas alle ruimte.

De omvang maakt de kas geschikt voor onderwijsdoeleinden en ander groepswerk. Er is namelijk genoeg ruimte om met meerdere mensen tegelijkertijd in de kas te staan. Door de drempelloze entree is de kas uiterst rolstoelvriendelijk.

Je kunt de kas geheel naar wens invulling geven. Het soort deuren en ramen in de kas bepaal je daarom zelf. Ook over het aantal ramen, deuren, kweekbakken heb je het laatste woord. Tip: plaats altijd minstens één raam in de kas. Dit is essentieel voor een goede beluchting. In deze kas staat een praktisch en sierlijk Louvreraam ook mooi. Dit is een raam met lamellen dat je makkelijk open en dicht kunt doen.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.