Logo1

Helios Victorian

Zoals de naam al zegt, heeft de Helios Victorian van Janssens AluSystems een Victoriaanse nok als mooie toevoeging. Verder kun je de kas/serre helemaal zelf laten samenstellen, inclusief de keuze uit stoere RAL-kleuren. Wil je bijvoorbeeld drie dakramen en twee ingangen? Het is allemaal mogelijk.

In de kas kun je door de hoge wanden gemoedelijk je groenten verbouwen. Je kunt er makkelijk in staan, wat zorgt voor een ontspannen sfeer.

Je kunt er ook voor kiezen om een louvreraam in de kas/serre te laten plaatsen. De lamellen zijn een stijlvolle vorm van een goede beluchting. Het maakt de Helios Victorian helemaal af. Ook je eigen keuze aan dakramen zorgen voor genoeg ventilatie. Wil je liever niet alle ramen steeds open en dicht hoeven doen? Dan kun je een machinale raamopener bestellen bij ons, die het werk voor je doet.

De Helios Victorian dient ook als een uitstekende visitekamer. Met een mooie tafel en stoelen zitten jij en je gasten ten midden van verse, frisse groenten.

Standaard voorzieningen

Alle tuinkassen en -kamers van Janssens AluSystems zijn standaard voorzien van:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenkant van de tuinkas
  • regengoten en -pijpen
  • gehard veiligheidsglas van 4 mm dikte
  • glasafdichting van rubber
  • bevestigingsmaterialen (roestvrijstaal)
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Bij iedere tuinkas of -kamer hanteert Janssens AluSystems een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Wil je meer weten? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.