Logo1

Helios T-Model

De Helios T-Model-tuinkas van Janssens AluSystems staat bekend om de unieke vorm. De kas loopt in een T-vorm, en de verschillende hoekjes bieden veel kweek- en klimmogelijkheden. Bijkomend voordeel: dit model ziet er gaaf en strak uit. Een prachtig stralend, stijlvol object in je tuin.

Zoals je van alle kassen van Janssens AluSystems gewend bent is ook deze kas van zeer goede kwaliteit. Het sterkte aluminium frame zorgt voor een goede basis van de kas. De kas is daarmee betrouwbaar en solide.

Met de Helios T-Model-kas heb je hartstikke veel mogelijkheden. Je kan zelf bepalen hoeveel en wat voor soort ramen je wil. Ook voor de deuren zijn er veel mogelijkheden. Ons advies: zorg altijd dat je tenminste één raam in je kas plaatst. Dat is erg belangrijk voor de beluchting in je kas. Het kan zijn dat je het lastig vindt om in te schatten wanneer je de ramen open en dicht moet doen. Schaf dan een automatische ramenopener aan. Deze doet het werk voor jou.

Omdat het dak van de kas schuin afloopt heb je in deze kas veel ruimte om optimaal te kweken. Vooral klimgroentes worden blij van een Helios T-Model-kas. Courgettes kunnen lekker hun gang gaan, en zijn daarom leuke planten om mee te experimenteren.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.