Logo1

Helios Senior Victorian

Als je wilt beginnen met een groot model tuinkas, dan is de Helios Senior Victorian van Janssens AluSystems wat voor jou. Een fraaie, speelse tuinkas of -serre met een Victoriaanse nok, die elke tuin extra uitstraling geeft. Het is één van de goedkopere Helios-modellen, doordat de Senior iets afgeslankt is. Ondanks de grootte is de leuke kas geschikt voor iedere tuinder, van startende tot ervaren.

Door de praktische aard en de ruime opzet van de kas, kun je er veel kweekpotten en -rekken in kwijt. Ook is het aluminium makkelijk schoon te maken, waardoor je weinig onderhoud hebt aan de kas. De kas ziet er daarom altijd mooi uit.

De kas/serre wordt standaard geleverd met dakramen die je open kunt zetten. Door de beluchting groeien je planten beter, maar de frisse lucht is ook goed voor jezelf. Bijvoorbeeld als je de kas gebruikt als werkplek of als serre om uit te rusten.

Action Model

De Helios Senior Victorian is een Action Model. Dit houdt in dat de configuratie (samenstelling van ramen en deuren) en kleur niet kunnen worden gewijzigd. Toch zijn er nog diverse losse accessoires en zonweringen (schermen en doeken) leverbaar om de kas te upgraden. De zichtbare prijs is de prijs van de kas exclusief extra montage of accessoires.

Standaard voorzieningen

Alle tuinkassen en -kamers van Janssens AluSystems zijn standaard voorzien van:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenkant van de tuinkas
  • regengoten en -pijpen
  • gehard veiligheidsglas van 4 mm dikte
  • glasafdichting van rubber
  • bevestigingsmaterialen (roestvrijstaal)
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Bij iedere tuinkas of -kamer hanteert Janssens AluSystems een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Wil je meer weten? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen