Logo1

Helios Retro

Ben je op zoek naar een tuinkas of -serre met een bijzondere uitstraling én die je zelf kunt samenstellen? De Helios Retro van Janssens AluSystems heeft het allemaal. De kas bevat sierlijke details op prominente plekken, namelijk de zijkanten en de Victoriaanse nok. Het resultaat? Een stoere retrokas die mooi met je tuin versmelt.

De Helios Retro is robuust en stevig door het sterke, zware aluminium. Hierdoor is de kas/serre ook nog eens heel onkreukbaar.

Bovendien heb je in de kas veel ruimte voor kweekpotten en -rekken. Je kunt ook hoge rekken en klimgroenten toevoegen. In de Helios Retro is daar ruimte voor. En wat helemaal leuk is: je kunt ook even ontspannend zitten in de ruime kas!

Er zit veel vakmanschap in het design van de Helios Retro. Door de details kun je zien dat de kas/serre liefde uitstraalt. De Helios Retro is zó ontworpen, dat je je eigen persoonlijke tintje eraan kunt geven. Je kunt je eigen wensen en behoeftes kwijt in deze kas. Wil je bijvoorbeeld twee deuren en drie dakramen? Of één deur en vier dakramen? Het kan allemaal. Je kunt zelf bepalen wat de in- en aanvulling wordt van de kas. Geweldig, toch?

Standaard voorzieningen

Alle tuinkassen en -kamers van Janssens AluSystems zijn standaard voorzien van:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenkant van de tuinkas
  • regengoten en -pijpen
  • gehard veiligheidsglas van 4 mm dikte
  • glasafdichting van rubber
  • bevestigingsmaterialen (roestvrijstaal)
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Bij iedere tuinkas of -kamer hanteert Janssens AluSystems een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Wil je meer weten? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.