Logo1

Helios MUR

Wil je een bestendige tuinkas of -serre met stijl, die ook nog eens in maatwerk te verkrijgen is? Dan ben je bij de Helios MUR van Janssens AluSystems aan het juiste adres. De standaard, chique Victoriaanse nok, maakt de kas helemaal af.

De muur onderaan de kas/serre zorgt voor een stevige fundering. Hierdoor is de kas veilig, betrouwbaar en van erg goede kwaliteit. Word je niet enthousiast van metselwerk? Dan kun je bijvoorbeeld bloemen of gras bij het muurtje planten, om de kas zo samen te laten smelten met je tuin.

Je kunt van alles met deze kas, doordat je ieder element kunt invullen zoals jij dat wilt. Je krijgt hierin de volledige vrijheid. Wil je bijvoorbeeld een extra dakraam? Of heb je een andere speciale wens? Geen probleem.

Standaard voorzieningen

Alle tuinkassen en -kamers van Janssens AluSystems zijn standaard voorzien van:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenkant van de tuinkas
  • regengoten en -pijpen
  • gehard veiligheidsglas van 4 mm dikte
  • glasafdichting van rubber
  • bevestigingsmaterialen (roestvrijstaal)
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Bij iedere tuinkas of -kamer hanteert Janssens AluSystems een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Wil je meer weten? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.