Logo1

EOS T-Model

Het EOS T-Model kas van Janssens AluSystems is uniek door de hoogte. Je loopt de kas zonder te bukken binnen. Erg praktisch en veilig dus. Dit geeft een gevoel van ruimte en luxe. Daarom is de kas uiterst geschikt voor de moestuinierder die houdt van comfort. Je planten kunnen ook lekker hoog groeien in de kas. En een kas met veel klimgroentes heeft meteen een bijzonder aanzien.  

De EOS T-Model kan naar wens ingedeeld worden. Heb jij graag invloed op de indeling van jouw kas? Dan is dit model zeer geschikt voor jou. Liever een kant-en-klare kas? Neem dan een kijkje bij de Action Models.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.