Logo1

EOS Retro

Ben je op zoek naar een stijlvolle, fraaie tuinkas of -serre? Ga dan voor de EOS Retro van Janssens AluSystems, een ware eyecatcher. De sierlijke details van deze maatwerk-tuinkas zorgen voor een unieke look in jouw tuin. Dankzij de Victoriaanse nokversiering krijgt het geheel een retro-look.

De EOS Retro is een maatwerk-tuinkas, dit houdt in dat je ‘m volledig naar eigen stijl kunt indelen en aankleden. Kies zelf het aantal deuren aan ramen, de muurtjes en afmetingen. Gezien de grote van de kas kun je er naast jouw moestuin, ook veel gereedschap in kwijt. Je kunt er zelfs een tafel of zithoek neerzetten zodat je langer kunt genieten van het buitenleven.

Tip: zorg ervoor dat de beluchting in de kas goed in orde is. Een goede beluchting is namelijk essentieel voor jouw gewas. Door de ramen en deuren op de juiste momenten open en dicht te doen, zorg je ervoor dat jouw planten voldoende lucht krijgen. Vind je dit te veel werk of lastig in te schatten? Kies dan voor een automatische raamopener. Deze werkt op temperatuur: bij koud weer doet het apparaat automatisch de ramen dicht. Is het te warm, dan gaan ze juist open. Zo neemt hij al het werk uit handen. Makkelijk zat!

Standaard voorzieningen

Alle tuinkassen en -kamers van Janssens AluSystems zijn standaard voorzien van:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenkant van de tuinkas
  • regengoten en -pijpen
  • gehard veiligheidsglas van 4 mm dikte
  • glasafdichting van rubber
  • bevestigingsmaterialen (roestvrijstaal)
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Bij iedere tuinkas of -kamer hanteert Janssens AluSystems een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Wil je meer weten? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.