Logo1

EOS MUR

Ben je op zoek naar een kas waarmee je de warmte makkelijker vasthoudt? Eentje waar het al snel behaaglijk en gezellig is? Kies dan voor de EOS MUR-kas van Janssens AluSystems. Dit is namelijk een degelijke maatwerk-muurkas die de warmte makkelijker vasthoudt.

Net als alle andere kassen van Janssens AluSystems is ook de EOS Mur van uitstekende kwaliteit. Dankzij de alimunium behuizing voer je onderhoud snel en gemakkelijk uit. Zo zorg je voor een lange houdbaarheid van je kas en verhoog je de duurzaamheid.

De Victoriaanse nok maakt de kas speels en klassiek. Samen met de strakke en stevige aluminium is het een echte blikvanger. Doordat de kas een steile dakhelling heeft, heb je veel kweekruimte. Genoeg plek dus voor jouw groenten en kruiden.

Wil je nog wat extra’s aan je kas toevoegen? Een paar extra dakramen of een tweede deur? Dat kan! Deze stijlvolle kas heeft namelijk veel opties waaruit je kunt kiezen als je ‘m aanschaft. Omdat de kas zo ruim is, kun je zelfs een zitplekje creëren. Zo kun je naast eigen groenten en kruiden kweken, ook heerlijk ontspannen in je tuinkas.

Let op: plaats altijd dakramen in je kas. Goede beluchting is namelijk essentieel voor je gewas. Vind je het lastig om in te schatten wanneer ramen en deuren open of juist dicht moeten? Dan raden we je aan om een automatische raamopener aan te schaffen. Deze doet al het werk voor je!

Standaard voorzieningen

Alle tuinkassen en -kamers van Janssens AluSystems zijn standaard voorzien van:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenkant van de tuinkas
  • regengoten en -pijpen
  • gehard veiligheidsglas van 4 mm dikte
  • glasafdichting van rubber
  • bevestigingsmaterialen (roestvrijstaal)
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Bij iedere tuinkas of -kamer hanteert Janssens AluSystems een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Wil je meer weten? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.