Logo1

EOS Junior Victorian

Kies je voor de EOS Junior Victorian van Janssens AluSystems, dan kies je voor een charmante tuikas of -kamer. Door de klassieke Victoriaanse nok en fraaie zwarte coating, is het een echte eyecatcher in jouw tuin. De stoere en strakke lijnen van het frame matchen perfect met de klassieke elementen.

Om ervoor te zorgen dat je jouw planten zo goed mogelijk kunt verzorgen, is de EOS Junior Victorian voorzien van een dakraam. Op die manier kun je de beluchting in je tuinkas goed regelen, zodat je planten een ideaal klimaat hebben om in te groeien.

Om het jezelf gemakkelijk te maken, raden we je aan om een automatische dakraamopener te installeren. Hierdoor hoef je het raam niet meer handmatig open of dicht te doen, superhandig! Op korte termijn vragen dit soort extra opties om een extra investering, maar die betaalt zich later dubbel en dwars terug. Aangezien de verzorging van je planten veel makkelijker en doelgerichter is. Zodat jij er langer plezier aan beleeft.

Ook op het gebied van veiligheid en kwaliteit voldoet de kas aan alle eisen. Let wel op de drempel die bij de entree van de kas ligt. Hiervoor biedt Janssens AluSystems een speciale drempelhulp aan. Zo voorkom je valpartijen als je bijvoorbeeld je handen vol hebt met gereedschap.

Action Model

De EOS Junior Victorian is een Action Model. Dit houdt in dat de configuratie (samenstelling van ramen en deuren) en kleur niet kunnen worden gewijzigd. Toch zijn er nog diverse losse accessoires en zonweringen (schermen en doeken) leverbaar om de kas te upgraden. De zichtbare prijs is de prijs van de kas exclusief extra montage of accessoires.

Standaard voorzieningen

Alle tuinkassen en -kamers van Janssens AluSystems zijn standaard voorzien van:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenkant van de tuinkas
  • regengoten en -pijpen
  • gehard veiligheidsglas van 4 mm dikte
  • glasafdichting van rubber
  • bevestigingsmaterialen (roestvrijstaal)
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Bij iedere tuinkas of -kamer hanteert Janssens AluSystems een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Wil je meer weten? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen