Logo1

Arcadia Lean-To Victorian

De Arcadia Victorian van Janssens AluSystems wordt gekenmerkt door de Victoriaanse nokversiering. Ondanks het bescheiden formaat biedt deze kas veel mogelijkheden.

De dakramen en de schuifdeuren in de Arcadia Victorian zorgen voor overzicht. Je werpt zonder veel moeite een blik op al je planten. Dit geeft een gevoel van rust en voldoening. Extra fijn is de keuzevrijheid. Bij de Arcadia Victoria bepaal je namelijk zelf het aantal deuren, ramen, schappen en bakken.

Het is belangrijk om de Arcadia Victorian tegen een rechte en stevige muur te plaatsen. De nokhoogte aan de muurzijde van de kas zorgt voor veel kweekmogelijkheden. Klimmende gewassen hebben in deze kas alle ruimte. Je kan dit kasje tegen een muur waar een deur inzit plaatsen. De kas kan fungeren als tuinkamer, veranda of serre.

Tip: plaats een tafeltje en wat stoeltjes in de kas. Je creëert dan een mooi, rustig plekje in je tuin.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.