Logo1

Arcadia Lean-To Retro

De Arcadia Retro van Janssens AluSystems is een opvallende tuinkas / tuinserre. Niet alleen de Victoriaanse nokversiering maakt deze kas sierlijk en fraai. Ook de bijzondere wandpanelen dragen bij aan de retro-look. Alsof je teruggaat in de tijd. Met de vrolijke en stijlvolle Arcadia Retro-kas pimp je dus eenvoudig je tuin.

De kas is naast stijlvol ook erg praktisch. Je hebt goed overzicht in deze kas. De kas is relatief klein, waardoor je alles wat je als moestuinder nodig hebt binnen handbereik hebt. Door de hoogte aan de muurzijde heb je toch veel kweekruimte.

Keuzevrijheid staat centraal bij het samenstellen van de Arcadia Retro. Je krijgt oneindig veel opties en mogelijkheden aangereikt, en bepaalt zelf het aantal deuren, ramen, schappen en bakken.

Belangrijk: plaats de Arcadia Retro tegen een rechte en stevige muur. Door de kas tegen een muur waar een deur naar je huis in zit te plaatsen wordt de kas een verlengde van je huis. Ideaal als tuinkamer, veranda of serre.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.