Logo1

Arcadia Lean-To Plus Retro 15gr & 30gr

De Arcadia Plus Retro van Janssens AluSystems is een opvallende verschijning. Door de Victoriaanse nokversiering en de prachtige ouderwets versierde wandpanelen is deze kas het paradepaardje van elke tuin. Maar er is meer: de Arcadia Plus Retro heeft extra grote goten, waardoor de kas een zwaardere constructie kan dragen dan de andere modellen.

Met deze kas vrolijk je een doorsnee muurtje eenvoudig op. Het stoere materiaal en de mooie beplanting zorgen voor een stijlvol stukje tuin. Daarnaast is de kas is erg praktisch. Door de nokhoogte aan de kant van de muur heb je veel overzicht. Ook biedt de hoge nok veel ruimte voor klimgewassen.

Deze kas wordt gekenmerkt door keuzevrijheid. Zo bepaal je zelf hoeveel ramen, deuren, kweekbakken en schappen er in je kas komen. Ook heb je keus uit verschillende materialen.

De Arcadia Plus Retro plaats je tegen een rechte en stevige muur. Je kunt de kas ook als tuinkamer, serre of veranda gebruiken. Plaats hiervoor de kas tegen een muur met een deur. Zo wordt de kas een verlengde van je huis.

Tip: zet een tuinsetje en wat plantjes in deze mooie kas. En creëer een hele fijne ruimte én een vakantiegevoel in eigen tuin.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.