Logo1

Arcadia Lean-To Plus Mur 15gr & 30gr

De Arcadia Lean-To Plus MUR van Janssens AluSystems is een stoere tuinkas. Deze kas heeft extra grote goten, waardoor het een zwaardere constructie kan dragen. De kas staat op een muurtje en heeft daardoor een stevige, solide fundering. Dit oogt stoer en is praktisch. Geen fan van het metselwerk? Kies er dan voor om de muur te laten begroeien. Zo versmelt de fundering mooi met jouw tuin.

De Arcadia Lean-To Plus MUR-kas is standaard voorzien van een Victoriaanse nokversiering. De overige aan- en invullingen van de kas kies je zelf. Ga bij jezelf na waarvoor je de kas gaat gebruiken. De opties zijn namelijk talrijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een extra schap, meerdere ramen of schuif- of scharnierdeuren.

Leuk om te weten: omdat de nokhoogte aan de kant van de muur zo hoog is heb je veel kweekmogelijkheden. Klimgewassen kunnen hier goed gepland worden.

Tip: Als je de kas tegen een muur met deur plaatst wordt de kas een verlengstuk van je huis. De Arcadia Plus MUR kan dan goed als tuinkamer, veranda of serre gebruikt worden.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.