Logo1

Arcadia Lean-To Mur

De Arcadia MUR van Janssens AluSystems is een degelijke en stoere tuinkas / tuinserre. De kas biedt door de nokhoogte aan de muurkant veel kweekmogelijkheden en een overzichtelijke werkomgeving.

De Arcadia MUR wordt gekenmerkt door de muur waarop de kas gebouwd is. Deze muur geeft de kas een stoere look en zorgt voor een stevige en betrouwbare fundering. Samen met het gekleurde aluminium kun je de kas laten versmelten met je tuin.

Je past de kas eenvoudig aan naar jouw wensen. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren de kas krijgt. Voor een goede beluchting is het van belang dat er altijd minstens één raam aanwezig is. Bij deze kas is het mogelijk om voor een Louvreraam te kiezen. Het Louvreraam heeft een schattige, sierlijke look. Je zet het raam makkelijk en snel open.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.