Logo1

Professional Gigant Victorian RAL

De Professional Custom Gigant Victorian van Janssens AluSystems is een prachtige, klassieke kas. Door de Victoriaanse nokversiering is het een waar pronkstuk. De kas is erg groot, waardoor deze voor meerdere doeleinden ingezet kan worden.

De omvang maakt de kas geschikt voor onderwijsdoeleinden en ander groepswerk. Er is namelijk genoeg ruimte om met meerdere mensen tegelijk in de kas te staan. Door de drempelloze entree is de kas uiterst rolstoelvriendelijk.

Je kan zelf aangeven hoeveel ramen, deuren, kweekbakken en schappen je in de kas wil plaatsen. Bijna alles is mogelijk. Goede beluchting is essentieel voor kasplanten. Daarom is het belangrijk om genoeg dakramen in de kas te plaatsen. Voor extra comfort kun je een automatische raamopener aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat de ramen in jouw kas op de juiste momenten open en dicht gaan.

Standaarduitrusting:

Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.