Logo1

Professional Gigant Hobby Mill Finish

De Professional Custom Gigant Hobby van Janssens AluSystems is een imposante tuinkas / tuinserre. Door de grootte biedt de kas ontzettend veel mogelijkheden voor de hobbytuinder én de professional.

De Professional Custom Gigant Hobby is erg geschikt voor groepswerk. De kas wordt daarom vaak ingezet voor onderwijsdoeleinden. Ook is de kas door de drempelloze entree en brede deurpost toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Je krijgt veel keuzevrijheid tijdens het samenstellen van de kas. Bepaal zelf hoeveel ramen, deuren, kweekbakken en schappen je in de kas wil plaatsen. Let op: het is voor de beluchting in de kas belangrijk dat je genoeg ramen in de kas plaatst. Zorg ervoor dat deze regelmatig open en dicht staan. Het kan zijn dat je hier zelf geen tijd voor hebt. Dan raden wij een automatische raamopener aan. Deze neemt het werk van je over. Handig als de kas gebruikt wordt in het onderwijs, omdat er niet altijd iemand in de buurt is om de ramen te bedienen.

Standaarduitrusting:

Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

De Professional Custom Gigant Hobby van Janssens AluSystems is een indrukwekkende kas/serre die je helemaal zelf naar smaak kunt aanpassen. Hij is zo groot, dat hij makkelijk gebruikt kan worden als restauranttoevoeging of als kantoor. Ook biedt de Professional Custom Gigant Hobby heel veel potentie voor tuinieren, zowel voor de beroepsbeoefenaars als voor de hobbyisten.

Daarnaast wordt de kas/serre veel gebruikt voor groepswerk, zo ook in het onderwijs. De Professional Custom Gigant Hobby is erg rolstoelvriendelijk, omdat er geen drempels aanwezig zijn in de brede deuropening.

Je hebt veel vrijheid in de maatwerkmogelijkheden van de kas/serre. Hoeveel kweekpotten en -rekken wil je er in kwijt kunnen? En hoeveel deuren en ramen wil je? Wel belangrijk: als de ramen regelmatig open en dicht staan, bevordert dit de beluchting. Genoeg ramen in de kas/serre is dus essentieel.

Heb je hier zelf geen tijd voor? Dan kun je een machinale raamopener bestellen bij ons, die het werk voor je doet. Bijvoorbeeld handig voor tuinkassen op school, wanneer er niet altijd een leerkracht of leerling aanwezig is om de beluchting te regelen.

Standaard voorzieningen

Alle tuinkassen en -kamers van Janssens AluSystems zijn standaard voorzien van:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenkant van de tuinkas
  • regengoten en -pijpen
  • gehard veiligheidsglas van 4 mm dikte
  • glasafdichting van rubber
  • bevestigingsmaterialen (roestvrijstaal)
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Bij iedere tuinkas of -kamer hanteert Janssens AluSystems een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Wil je meer weten? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.