Logo1

EOS Victorian

De naam van de EOS Victorian verraadt al dat deze kas is versierd met mooie, karakteristieke Victoriaanse details. Zo zorgt de nok voor een chique en elegante uitstraling die je tuin helemaal opfleurt. Door de steile dakhelling van deze kas, biedt deze veel ruimte.

We raden je altijd aan om een dakraam in je kas te plaatsen. Een goede beluchting is namelijk van levensbelang voor jouw plantjes. Door de ramen op het juiste moment open of juist dicht te doen zorg je voor een optimale beluchting voor je planten, kruiden en bloemen. Dit vraagt echter wel wat werk. Heb je hier geen trek in of vind je het lastig om te bepalen wanneer de ramen open of juist dicht moeten? Dan is er voor jou een handige, automatische raamopener. Deze neemt al het werk uit handen en bepaalt aan de hand van de temperatuur of het raam open of dicht moet. Dat scheelt je een hoop werk.

Standaard voorzieningen

Alle tuinkassen en -kamers van Janssens AluSystems zijn standaard voorzien van:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenkant van de tuinkas
  • regengoten en -pijpen
  • gehard veiligheidsglas van 4 mm dikte
  • glasafdichting van rubber
  • bevestigingsmaterialen (roestvrijstaal)
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Bij iedere tuinkas of -kamer hanteert Janssens AluSystems een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Wil je meer weten? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.