Logo1

Helios Hobby

Neem de regie van jouw tuin in eigen hand met de Helios Hobby van Janssens AluSystems. Deze kas richt je helemaal naar eigen smaak in, daarbij kun je kiezen uit eindeloos veel mogelijkheden.

De Helios Hobby is een degelijk en solide model. In verhouding tot andere kassen, is het aluminium van deze kas zwaar. Hierdoor staat hij stevig op de grond. In een Helios Hobby-kas heb je genoeg ruimte om te kweken, mede door de hoge zijwanden kun je ook de hoogte in. Ideaal als je bijvoorbeeld klimgroente als courgette wil kweken. Daar is deze kas ideaal voor.

We raden je bij iedere tuinkas aan om te kiezen voor een dakraam, dit stimuleert de groei van jouw gewas. Zo kun je bijvoorbeeld voor een louvreraam kiezen. Die ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens heel handig. Je doet de lamellen namelijk heel eenvoudig open en weer dicht.

Standaard voorzieningen

Alle tuinkassen en -kamers van Janssens AluSystems zijn standaard voorzien van:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenkant van de tuinkas
  • regengoten en -pijpen
  • gehard veiligheidsglas van 4 mm dikte
  • glasafdichting van rubber
  • bevestigingsmaterialen (roestvrijstaal)
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Bij iedere tuinkas of -kamer hanteert Janssens AluSystems een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Wil je meer weten? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.